ADD ANYTHING HERE OR JUST REMOVE IT…

RIVER FLOW STONES MASSAGE

 

 

Stenmassage er en massageform, hvor vi fortrinsvis laver effleurage, det vil også sige at vi skåner os selv mere, end hvis vi laver en traditionel dybdegående massage. De fleste vil sige at det er en utrolig blid massage, men samtidig kan man også mærke at varmen trænger i dybden og løsner spændinger.


ORIGINALE BASALT STEN

Sensory Spa tilbyder størknet vulkansk lavasten, der igennem årtusinder er blevet slebet af vandet i have og floder, hvorved den smukke, glatte og afrundede overflade er opstået. De naturlige basalt sten indeholder pyroxen, plagioclas og andre mineraler, som sammenpresses ved naturens kræfter og omdannes til en kompakt masse basalt sten.

De opvarmede vulkanske sten overfører deres varme-energi til kroppens dybere lag og stimulerer derved mikrocirkulationen, cellernes funktioner, metabolismen og gendannelsen af væv.

Disse Trigger Point Stones er specielt formet til at inkorporere dybt vævsmassage, hvilket giver garanti for tilfredse kunder. Giver en fremragende varmeopbevaring, der giver en dybt afslappende massageoplevelse. Disse sten bruges til at udløse spændingssteder f.eks. muskler, nakke eller energilinier, som er en stor fordel for denne massage.

Tilmed dig til kursus

Perfekt værktøj til konturmassage. Disse kontursten fra The Original Stones vil være en fantastisk tilføjelse til massagen. Den afrundede form på konturstenen er let at holde, og den passer godt til hændernes og kroppens form. Stenene har evnen til at nå dybt ind i hudvævet og er gode til at nå buede dele af kroppen som f.eks. fødder og baghovedområdet, hvor der er behov for en mere blid generel effekt.

RIVER PALM STONES

Sammen med de varme vulkanske lavasten supplerer disse glatte kvartz krystal-sten med en unik rolle som afbalancerer chakra punkter og neutraliserer den mentale tilstand ved at fjerne stress og alle slags bekymringer, og mere.
De kan også bruges til massage på mindre områder som ansigt, hænder, fødder

SATIN VELOUR PUFF

Original price was: 42.00 kr..Current price is: 25.00 kr..

MAKEUP-SVAMP TREKANT x 10

Original price was: 59.00 kr..Current price is: 35.00 kr..

MAKEUP-SVAMP DIAMOND

Original price was: 5.00 kr..Current price is: 3.50 kr..

MAKEUP-SVAMP OVAL x 10

Original price was: 39.00 kr..Current price is: 20.00 kr..
INDKØBSKURV
LUK

Sign in

LUK

No account yet?

Start typing to see products you are looking for.
0 Wishlist
0 items Cart
My account