ADD ANYTHING HERE OR JUST REMOVE IT…

BAMBOOST MASSAGE SUND FLOW

Log ind eller tilmeld dig for at få adgang til kurset

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our Politik for personoplysninger.

Registering for this site allows you to access your order status and history. Just fill in the fields below, and we'll get a new account set up for you in no time. We will only ask you for information necessary to make the purchase process faster and easier.
Opret en kundekonto

Bambusmassage er i århundreder blevet brugt som traditionel kinesisk massage, hvor bambusstave bruges på kroppen til at behandle muskelspændinger.

Sensory Spa har med fordel udviklet næste generation af denne massage, som skal lette enhver massage ved at bruge stavene varme, samt en række specialprodukter, som tilsammen vil skabe de bedste massagerutiner i din klinik.

Ligesom Fysiurgisk massage er Bambusmassage en dybdegående massage, hvor muskelgrupperne arbejdes med tryk og gnidning/strygning.

I denne form bruges bambusstængerne primært frem for hænderne.

Bambus massage, er en massage som udføres med varme massive bambus pinde i et langsomt og roligt tempo, der får kroppen til at slappe helt af i muskulaturen. Den løsner op for spændingerne og bambus massagen er ren velvære for din krop. Bambuspindene er af varierende længde og tykkelse og fungerer som masseørens forlængede arm, når de bliver brugt til at mange problemer ud af din krop.

Bambus massagen er unik, da den går i dybden, reducerer spændinger, stimulerer sanserne, reaktiverer cirkulationen i kroppen. Massagen er dybere og mere fast end almindelig massage, og giver en dyb følelse af afslapning og velvære,reducerer stress og lindrer smerter.

Kursusmanual + Startpakker:
Passer både til selv-oplæring eller til dagskurser.

Få yderligere informationer om: Demo/ dagskursus tæt å din adresse
Jeg kunne godt tænke mig at prøve denne slags massage for 600,- kr (60 min)
INDKØBSKURV
LUK

Sign in

LUK

No account yet?

Start typing to see products you are looking for.
0 Wishlist
0 items Cart
My account