Let nature take its course.

Vi bringer de bedste værktøjer fra naturen, sammen med mere end 30 års produktkendskab i skincare. Alle vores  dagskurser tilbydes til alle slags terapeuter og finder sted i forskellige autoriseret kursuscentre i Danmark. Bliv medlem i SENSORY SPA ACADEMY og få adgang til de mest avancerende kurser, samt deres udbydere.

BAMBOOST MASSAGE SUND FLOW

Helkropsmassage med opvarmmende bambuspinde med multi-funktioner. Kurset omgår de forskellige teknikker såsom: stimulering af neuromuskulære system, bindevævs stimulation mod ødemer, afspændinger, forøgelse af flydende blodcirkulationen samt den komplet afslapning virkning.

THERMA-HERBAL MASSAGE

Lava Gel® selvopvarmende mineralvarme-teknologi, kombineret med de ældgamle thai urtebolde massage, som tilsammen er designet for at skabe de optimale, mest effektive, uovertrufne
varmekomprimerede spa-oplevelser. Hoved virkning: Detox & Energize. En behandling for hele kroppen.

LAVA SHELLS MASSAGE

Med nye og forbedret refiller. Massagen bruges med kasserede skaller som er blevet forvandlet til verdens mest powerfulde massage redsskab. Når skallerne fyldes med Lava Gel frembringes varme, som holder niveauet i mere end en time og giver dig mulighed for en unik massage med blot to skaller.