ADD ANYTHING HERE OR JUST REMOVE IT…

THERMAL HERBAL MASSAGE

Log ind eller tilmeld dig for at få adgang til kurset

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our Politik for personoplysninger.

Registering for this site allows you to access your order status and history. Just fill in the fields below, and we'll get a new account set up for you in no time. We will only ask you for information necessary to make the purchase process faster and easier.
Opret en kundekonto

Forkæl dig selv med den beroligende omfavnelse af Therma Herbal Massage, hvor urternes ældgamle helbredende kraft og massagekunst kombineres for at skabe en virkelig transformerende oplevelse. Denne udsøgte massageteknik bruger en blanding af aromatiske urter og terapeutiske berøringer for at genoprette balancen og forynge din krop, sind og ånd.

Uanset om du søger lindre af muskelspændinger, stressreduktion eller en revitaliserende oplevelse, tilbyder Therma Herbal Massage en alsidig løsning, der er skræddersyet til dine behov. Det er lige så velegnet til dem, der ønsker at opleve et øjeblikkeligt ro og afslapning, såvel som personer, der søger en naturlig tilgang til healing og foryngelse.

Forkæl dig med den transformerende kraft af termisk urtemassage og lad de helbredende urter og ekspertberøring transportere dig til en tilstand af dyb afslapning og velvære. Oplev den århundredgamle visdom inden for urteterapi kombineret med massagens kunst i denne enestående behandling.

Behandlingsfolder & Startpakker:
Passer både til selv-oplæring eller til dagskurser.

Få yderligere informationer om: Demo/ dagskursus tæt å din adresse
Jeg kunne godt tænke mig at prøve denne slags massage for 600,- kr (60 min)
INDKØBSKURV
LUK

Sign in

LUK

No account yet?

Start typing to see products you are looking for.
0 Wishlist
0 items Cart
My account