ADD ANYTHING HERE OR JUST REMOVE IT…

Rensning af huden er det første og måske vigtigste trin i en korrekt hudpleje. Urenheder, bakterier, overskudsfedt m.m. sidder på hudens overflade og stopper porer, gør huden grå og trist og mindsker smidigheden. Før enhver kropsbehandling skal huden renses. Vi har valgt forskellige metoder til kropsrensening, så der er et rigt udvalg i både effektive, nemme og lækre behandlinger.

Vores store udvalg af skrubbe ingredienser skal støtte din behandlingskur. De skal forberede huden til at optage de aktive ingredienser der skal opnå de resultater du ønsker. Vælg skrubbepartikler efter deres kilde og størrelser sådan at store partikler arbejder på hudens overflade: for det meste fjerner de mere end døde hudceller og kræver derfor en god afslutning med beskyttelse.
Fine partikler arbejder i dybden, porer og hårsækkene. Hvis din maske er botaniskbaseret, så brug et skrubbe med mineraler, og omvendt, sådan at huden virker med flere kilder på samme tid og får gavn af flere typer ingredienser. Vælg også din skrubbeteknik – med eller uden skylning i bad (kun på briksen).

Kategorier

behandling

skylning

effekt

PRIS

3.00 kr. - 2,490.00 kr.
INDKØBSKURV
LUK

Sign in

LUK

No account yet?

Start typing to see products you are looking for.
0 Wishlist
0 items Cart
My account