BAMBOOST MASSAGE SUND FLOW

 

 

Bambus massage med opvarmende bambuspinde. Bambusmassage har i århundrede været brugt som traditionel kinesisk massage, hvor bambuspinde anvendes på kroppen for at behandle muskel spændinger.

Sensory Spa har med fordel udviklet den næste generation af denne massage, som skal lette enhver massage ved at anvende pindene varmt, samt en række specielle produkter, som tilsammen vil skabe de bedste massagerutiner på din klinik.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our Politik for personoplysninger.

Registering for this site allows you to access your order status and history. Just fill in the fields below, and we'll get a new account set up for you in no time. We will only ask you for information necessary to make the purchase process faster and easier.
Opret en kundekonto


Bambus massagens multi funktioner:

Helkropsmassage der kan bruges som afslappende og stimulerende af neuromuskulære system, til krop og ansigt.

Afspændende massage, ideelt især til sportsfolk.

Anti cellulite med bindevævs stimulation mod ødemer, strækmarker og ar (især ved tilstedeværelse af cellulite).

Cryo-Termo kur – varme og kolde tryk og bevægelser, for flydende blodcirkulationen, skaber mere ilt til organerne, mens giftstoffer og affaldsstoffer lettere skylles ud.

Ansigtsmassage – Mod dyb tørhed og kollagen stimulation. Mm.

Bambus massage, er en massage som udføres med varme massive bambus pinde i et langsomt og roligt tempo, der får kroppen til at slappe helt af i muskulaturen. Den løsner op for spændingerne og bambus massagen er ren velvære for din krop. Bambuspindene er af varierende længde og tykkelse og fungerer som massørens forlængede arm, når de bliver brugt til at massere problemerne ud af din krop. Bambus massagen er unik, da den går i dybden, reducerer spændinger, stimulerer sanserne, reaktiverer cirkulationen i kroppen. Massagen er dybere og mere fast end almindelig massage, og giver en dyb følelse af afslapning og velvære, reducerer stress og lindrer smerter.

Ligesom Fysiurgisk massage er Bambus massage dybdegående massage hvor muskelgrupperne bearbejdes med tryk og gnidninger/strygninger. I denne form, benyttes primært bambuspindene fremfor hænderne. Triggerpunkterne behandles ligeledes med bambuspindene, til dette bruges blot pindens ænder.
Triggerpunkter er særlige ømme punkter, enten i den konkrete muskel eller en samarbejdende muskel, som influerer på det område der smerter. Der kan også være ømme nærmest knuder i selve musklerne, det kaldes myoser. Myoserne er ansamlinger med affaldsstoffer, som kroppen har haft svært ved at få bearbejdet selv. Det medfører typisk nedsat blodgennemstrømning. Det betyder, at musklen mangler ilt. Det er blodet der transporterer affaldsstofferne, så når blodgennemstrømningen og dermed iltniveauet i musklen er lille, så opstår ømheden.
Når man modtager massagen, agerer kroppen som om den bliver angrebet, netop det sted, hvor der masseres Kroppens forsvar mod angreb er at sende mere blod til området og det er jo netop det der skal til, for at få renset op i spændinger og myoser. Udover at tilføre ekstra blod, består kroppens beredskab af endorfiner, der er kroppens eget morfin. Alt dette gør at kroppen hjælpes på vej til egen helbredelse. Varmen fra bambuspindene, hjælper ekstra på at løsne musklerne.

Bambusstænger

Bambusstænger høstes i Sydøstasien, derefter damp presset de og formet til at skabe disse solide pinde til den perfekt massage. Med en række forskellige størrelser, vil du have nok bambusstænger til at give en dejlig afslappende og komplet fuld kropsmassage. Bambusstokkene fungere som en forlængelse af dine hænder, hvilket gør det lettere for dig at arbejde og du ville kunne skåne dine hænder samt håndled. Ikke alene er bambus utroligt stærkt, er det også miljøvenligt. Et af de hurtigst voksende planter på jorden, bambus er desuden også et meget vedvarende ressource.

Bambus massage sæt

I dette smukke bambussæt er der stave i forskellige længder og tykkelse, så det er muligt at tilpasse en massage, præcis til den person der behandles og hvor på kroppen der behandles. Massage med bambusstave er en effektiv massageform, der lindre og løsner muskelspænding i dybden, aktiverer blodcirkulationen og fremmer fleksibilitet i led og muskler. De store bambusstave bruges på kroppen lange og store muskler, så som lår og læg, og de mindre stave bruges til specifikt at behandle lokalt, dybt for at nå alle muskler og bindevæv. Bambusstavene er også en fordel for massøren, da de aflaster hænderne og gør det muligt at gennemfører lange massagesæsionner. Materiale: Massivt bambustræ (massivt, lakeret) Dette flotte Bambus sæt med varmetaske designet til at opvarme bambusrør til varm bambus massagebehandlinger. Bambus sæt med varmetaske indeholder nok bambusrør til en fuld kropsbehandling. Tasken er stadig let og nem at transportere. Indeholder termometer samt opbevaringsposer til hurtig genopvarmning mellem behandlingerne. 

SATIN VELOUR PUFF

Original price was: 42.00 kr..Current price is: 25.00 kr..

MAKEUP-SVAMP TREKANT x 10

Original price was: 59.00 kr..Current price is: 35.00 kr..

MAKEUP-SVAMP DIAMOND

Original price was: 5.00 kr..Current price is: 3.50 kr..

MAKEUP-SVAMP OVAL x 10

Original price was: 39.00 kr..Current price is: 20.00 kr..