ADD ANYTHING HERE OR JUST REMOVE IT…

Let nature take its course.

Vi bringer de bedste værktøjer fra naturen, sammen med mere end 30 års produktkendskab i skincare
Bliv medlem i SENSORY SPA ACADEMY og få adgang til mest avancerende kurser.

 

BAMBOOST MASSAGE SUND FLOW

Helkropsmassage med opvarmmende bambuspinde med multi-funktioner. Kurset omgår de forskellige teknikker såsom: stimulering af neuromuskulære system, bindevævs stimulation mod ødemer, afspændinger, forøgelse af flydende blodcirkulationen samt den komplet afslapning virkning.

RIVER FLOW STONES MASSAGE

Oprindelig hot stones massage med originale flodsten, basalt og marine. Kurset sætter fokus på de forkellige effekter af Trigger Point, Contouring, og Chakra stimulering, hvor vi fortrinsvis laver effleurage der efterfølger med en dybdegående massage hvor varmen trænger i dybden og løsner spændinger.

HEALING SHUNGITE MASSAGE TERAPI

En unik neutraliserende massage med Shungite sten der genvinder kroppens naturlige niveau og dermed afskaffer skadelige påvirkninger af EMF på kroppen. Massagen kombineres med Indian Head Massage for at fokusere på hovedets blodcirkulationen og forbedre hjernens generelle kapacitet.

MADEROTHERAPY BRAZILIAN

Anti-cellulite, butt lift massage teknik. Mod fedtdepoter og ujævnt hudstruktur på områder af kroppen. Maderoterapia blev et verdens omspændende synonym for træterapi og en revolutionerende massageteknik. På kurset demonstrerer vi hvert træpinde instrument og sin specifikke anvendelse til bestemte områder.

ABHANGA MASSAGE

Hot Peeling massage er en blid helkrops peeling, behandles med lange, rolige og dybdegående strøg. Kombineret med varm olie med vandopløselig salt, hvorved der opnås en følelse af total afslappethed. Peelingen hjælper kroppen med at bortskaffe affaldsstoffer og væske-ophobninger og sikrer den fysiske og mentale sundhed.

LOMI LOMI MASSAGE

Holistisk massage baseret på den Hawaiiansk healingsenergi CHI, som er velegnet til alle men specielt mod depression og overvægtige patienter. Den traditionelle Lomi-Lomi massage kombineres med afbalancering af de energetiske åbningspunkter på kroppen, samt lokalisering af blokeringer eller overbalastinger.

INDIAN HEAD MASSAGE

Stammer fra det indiske Ayurveda, en behandling der fokuserer på at massere akupressurpunkter langs hoved, nakke og skuldre, ofte ved hjælp af cirkulære massagestrøg for at forbedre hårets og hovedbundens tilstand, reducere hovedpine og forbedre det fysiske-, samt det mentale og følelsesmæssige velvære.

ANTI-STRESS MAGNESIUM KUR

Mineral sten massage kombineret med magnesium – en afbalancering af nervesystemmet, til folk der har tendens for stress, søvn problemer, træthed og dårlig livstil. Alle varerne er rene mineraler med en direkte effekt. Specielle salt sten afslutter denne kur for optimere resultater og sikrer en lang holdbarhed.

LAVA SHELLS MASSAGE

Med nye og forbedret refiller. Massagen bruges med kasserede skaller som er blevet forvandlet til verdens mest powerfulde massage redsskab. Når skallerne fyldes med Lava Gel og med Activating Solution, frembringes varme, som holder niveauet i mere end en time og giver dig mulighed for en unik massage med blot to skaller.

Få mere at vide

Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Donec velit neque, auctor sit amet aliquam vel, ullamcorper sit

Få mere at vide

Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Donec velit neque, auctor sit amet aliquam vel, ullamcorper sit

INDKØBSKURV
LUK

Sign in

LUK

No account yet?

Start typing to see products you are looking for.
0 Wishlist
0 items Cart
My account