ADD ANYTHING HERE OR JUST REMOVE IT…

Enhver slags ler har forskellige mineralsammensætninger, og hver ler giver forskellige fordele til huden. Det høje mineralindhold bevarer huden sund og smidig, mens lerets tekstur eksfolierer og stimulerer den. Regelmæssig brug af ler fjerner døde hudceller, forbedrer hudens cirkulation, fjerner snavs og urenheder fra porerne og fremhæver en glat sund glød. Hver ler kan absorbere overskydendefedt og urenheder, men hver ler kan variere i absorptions-og adsorberingsniveauet.

Kategorier
BEHANDLING
SKYLNING
EFFEKT
PRIS
kr. -

Leret indeholder en række mineraler, jern, silicium, magnesium, kalk, og det er således rigt på mikronæringsstoffer. Leret er i stand til at fjerne urenheder. Hver lerpatikel fungerer på en gang som svamp og trækpapir. Partiklen opsuger og opsøger ligefrem urenheder, der bør være fremmede for kroppen. Samtidig afgiver leret de tidligere omtalte mineraler, som er vigtige for kroppens balance.

Dosering: normalt skal hvert type blandes med væske 1-1. Det anbefales at tilføje væsken gradvis indtil det opnår det optimale konsistens. Det anbefales at blande med destilleret vand eller med fordel med en ekstrakt (se listen på side 16), som er mest naturligt og med ekstra fordel til huden.

Oversigt

  • Kalium pulver ( K )

  • Magnesium pulver ( Mg )

  • Calcium pulver ( Ca )

  • Jern pulver ( Fe )

INDKØBSKURV
LUK

Sign in

LUK

No account yet?

Start typing to see products you are looking for.
0 Wishlist
0 items Cart
My account